Oproep eigenaren hond met grauwe staar

Wie heeft of kent een hond die in aanmerking zou kunnen en willen komen voor een nieuw product dat helpt grauwe staar op te lossen?

Lees onderstaand bericht!

Soms worden ook wij verrast door mooie innovaties op het gebied van diergeneeskunde.

Zo brengt de Nederlandse fabrikant Alfasan een tweetal nieuwe oogzalven voor dieren op de markt die absoluut de moeite waard zijn om meer over te vernemen te weten OCULARIN VITAL & OCULARIN CLEAR

Ocularin Vital:
Vaak hebben mensen nog een oude oogzalf liggen (van een eerder bezoek aan de dierenarts) die men pakt als de oogjes van het huisdier weer wat geïrriteerd zijn.
Deze oogzalven bevatten echter vaak een antibioticum (zoals Chlooramfenicol) en dit mag je zeker niet te pas en te onpas gebruiken, omdat de kans op het krijgen van resistentie (bacteriën die niet meer gevoelig zijn voor het geneesmiddel) dan zeer groot is. Ocularin Vital is een oogzalf met vitamina A, ogentroost en kamille welke je wél veilig kunt gebruiken als je de ogen van je huisdier extra wilt verzorgen.

Ocularin Clear is ons inziens een werkelijk revolutionair product!
Waarom? Omdat het helpt grauwe staar op te lossen! Dus zelfs als er als staar aanwezig is kun je met deze zalf de oogjes van het huisdier weer helder krijgen!
Het staat zo niet letterlijk in de folder maar dat doet de oogzalf wel! Door strenge wetgeving moeten fabrikanten waken voor medisch claims en in de folder zegt men dan ook: “Ondersteunt bij veroudering van het oog om scherp te zien.”
Op de voorkant van de brochure staat een enigszins cryptische zin: Staar je niet blind ………..eindelijk een oplossing in zicht. Een staaroperatie is erg kostbaar en niet altijd zonder risico, Ocularin clear is een voordelig product dat verkrijgbaar is bij de dierenarts en kan zo weer heel veel dieren die nu onbehandeld blijven weer het licht in de ogen geven!

De zalf is ,zoals eerder gezegd, uitsluitend verkrijgbaar via de dierenarts. Echter, onze ervaring inmiddels is dat deze nieuwe oogzalf nog relatief weinig bekend is onder de dierenartsen. Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten : een tubetje kost rond de negen euro.

Heb jij of weet jij een dier waarvan jij denkt : dat beestje verdient het om in aanmerking moeten komen voor een behandeling met deze zalf , stuur ons dan een gemotiveerd bericht ( bij voorkeur met foto van het beest) dan gaan wij kijken of we iets voor dit dier kunnen betekenen!
Degene die meer informatie willen kunnen ons contacten!

One thought on “Oproep eigenaren hond met grauwe staar

  1. keyzer

    Mijn hond is een kruising van shiwawa en poodle. Ze heeft cataract. ze is tien jaar maar is fris en gezond en men denkt vaak dat ze een pupje is. HEt is spijtig dat ze blind wordt. Kun je voor mij iets betekenen? Ik zou een foto willen sturen maar weet niet hoe ik die hier moet uploaden
    Groetjes, Isabelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *