Wie zijn we?

De doelstellingen van de stichting zijn kort en helder:

  • Dierenhulporganisatie’s steunen met food en non-food producten.
  • Het opzetten van, begeleiden en (indien mogelijk) financieren van voorlichting-, sterilisatie- en castratieprojecten.

katten Griekenland

Hoe kunnen we dit bereiken?

Aan de oprichting van deze stichting ligt een overeenkomst met Zooplus ten grondslag. Zooplus is de grootste webwinkel voor dierenbenodigdheden. Wij mogen voor hen de distributie verzorgen van de zogenaamde retourgoederen. Deze retourgoederen bestaan uit zowel food als non-food producten. Dit zijn bijvoorbeeld honden- en katten brokken, hondenmanden, -hokken, vogelkooien. Allemaal zaken waarvan de verpakking niet meer intact is of waar iets aan ontbreekt. Goederen dus die feitelijk niets mankeren, maar voor Zooplus niet meer aan de eigen strenge eisen voldoen.

dierenhulporganisatie

Op de plek van bestemming!

Kunnen wij U helpen?

Bent u een dierenhulporganisatie voor zwerf -en/of mishandelde dieren en kunt u dierlijke food en non-food goederen goed gebruiken?
Meldt u dan aan via onze site en wij nemen snel contact met u op en wie weet ontvangt u ook binnenkort gratis deze goederen!

 

Natuurlijk heeft onze organisatie ook geld nodig.
Om zoveel mogelijk cash flow te realiseren vraagt de stichting aan iedereen (particulieren en bedrijven) om goederen te doneren die of direct ingezet kunnen worden dan wel verkocht mogen worden. Zo organiseren wij ook complete woningontruimingen.
Heeft u goederen staan welke u aan ons wilt doneren, stuur ons dan een bericht en wij nemen contact met u op.

De verkoop van de door u gedoneerde (niet dierlijke!) goederen loopt via internet of via een winkel in Breda. Dierlijke goederen worden niet verkocht. Deze gaan naar de bij ons aangesloten Fellows.
Wij hopen dat vele donateurs ons werk willen ondersteunen!
Natuurlijk zijn alle losse giften, schenkingen en erflatingen van harte welkom, maar vooral: zegt het voort, zegt het voort!!!

zie ook: donaties maken het verschil!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinCheck Our Feed