Food en non-food voor de dieren

Het aantal dierenhulporganisaties dat zich bij stichting Animal Fellows (SAF) meldt voor steun is groot en neemt wekelijks toe.
De donaties van Zooplus zijn geweldig. Echter, om nog meer hulp te kunnen bieden zouden we graag de aanvoer van met name food verder willen vergroten.
Wij hopen dat u hierin ook een partner kan en wil worden!

Honden en kattenvoer gedoneerd door Praxis Breda

Food donatie van Praxis Breda

Heeft u voer dat niet meer verkocht kan worden gezien de naderende THT-datum; voer dat in verkeerde, beschadigde of verouderde zakken is verpakt; voer dat retour gekomen is en niet meer verkocht kan/ mag worden.
Wij zouden het heel graag van u krijgen voor verdeling onder de diverse dierenhulporganisaties!
Let wel: met de Fellows die donaties van stichting Animal Fellows ontvangen wordt uitdrukkelijk schriftelijk overeengekomen dat verkregen donaties niet mogen worden (door)verkocht en dat voor de verkregen goederen geen garantie danwel aansprakelijkheid vanuit de leveranciers geldt. Deze giften zijn uitsluitend bedoeld voor verbetering van de leefomstandigheden van dieren in opvang bij de betreffende organisatie.
Ook SAF zal nimmer deze verkregen food danwel non-food donaties verkopen.

Uiteraard vermelden wij uw naam graag op onze sponsor pagina op deze website, via de Facebook pagina en via de Linkedin pagina en groep.