Fellow & Fellowfriend

Wie zijn de Fellows?

Een Fellow is een bij ons aangesloten dierenhulporganisatie die via ons dierlijke food en non-food producten krijgt toebedeeld.
Deze goederen zijn geheel gratis en zijn ter beschikking gesteld door onze sponsors en iedere aangesloten Fellow kan via ons deze dierlijke food- en non-food producten geheel gratis verkrijgen.
Op dit moment is  Zooplus verreweg onze grootste sponsor. De tweewekelijkse zending welke we van hen ontvangen is geweldig. Het aantal dierenhulporganisaties dat zich bij ons aanmeldt is echter zo groot dat we naarstig op zoek zijn naar organisaties die ons ook willen helpen!

Wie onze sponsors zijn zie je op Onze sponsors!

Wij hebben als organisatie echter ook de nodige kosten.
De belangrijkste kostenposten zijn de huur van de loods en de transportkosten.
Om die reden vragen wij alle Fellows om aan onze stichting te doneren.

Wij willen namelijk heel graag zekerheid hebben dat we dit werk voor heel veel dieren kunnen blijven doen. Daartoe hebben we het volgende concept ontwikkeld.
Wij willen een zogenaamde harde kern formeren van maximaal 20 Fellows die bereid zijn zich te committeren om maandelijks minimaal €135 te doneren.
Hiermee zijn onze kosten gedekt, kunnen we ons werk blijven doen en iedere Fellow bedienen.

Deze ‘harde kern’ Fellow heet Fellowfriend; het is deze groep die voorrang krijgt om hun wensen als eerste kenbaar te maken en spullen op te halen.

Interesse om Fellowfriend te worden? Mail ons en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een dierenhulporganisatie die in aanmerking wil komen voor ons programma (als Fellow of als Fellowfriend) kan contact met ons opnemen.
Dit kunnen zowel nationale als internationale organisaties zijn!
Zie voor de voorwaarden: Fellow worden?
Na aanlevering van de benodigde bescheiden wordt uw aanvraag beoordeeld.

 

 

 

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinCheck Our Feed