Maandelijks archief: februari 2016

BJN steunt Animal Fellows middels de natuurlijke producten van Forever Living!

Super blij mee! BJN steunt Stichting Animal Fellows!
Dank Bart-Jan en Nathalie!!

Wij bij BJN hebben een groot hart voor dieren! Zelf hebben we 2 fantastisch lieve honden welke we met alle liefde en plezier verzorgen! Om onszelf en de beesten fit te houden gebruiken we dagelijks gezonde en verantwoorde producten! Nu willen wij graag meer beesten helpen! Wij hebben daarom gekozen om stichting Animal Fellows te steunen! Als je vanaf vandaag iets koopt uit de onderstaande folder, doneren wij daarvan onze winst aan Animal fellows! Deze actie loopt tot 19 mei 2016! We zouden graag een zo groot mogelijk bedrag willen doneren op 20 mei 2016! Helpen jullie mee
De folder: https://view.publitas.com/forever_living_products_ben…/…/2-3
Te bestellen via: www.bjn.flp.com of stuur ons een berichtje

foto van BJN.

Stichting Animal Fellows gaat verhuizen!

In de nieuwe loods van Stichting Animal Fellows!

In de nieuwe loods!

Handige klussers/ Stevige verhuizers die een paar uurtjes tijd hebben om ons te helpen bij de verhuizing?

Het zal de vaste ‘bezoekers’ van de loods niet ontgaan zijn.. het werd te klein! En dus zijn we op zoek gegaan naar een grotere loods. Deze hebben we gevonden op steenworp afstand van de huidige loods.
De verhuizing is in volle gang!

Komende weken zal er nog heel veel werk verzet moeten worden, dus iedereen die, al is het eenmalig, een paar uurtjes over heeft is van harte welkom!!

Nieuws over inleveren van de wishlists!

Graag jullie aandacht voor het volgende:

Omdat de tijd die ligt tussen uiterste datum -en tijd van het inzenden van de wishlist (nu donderdag 24.00 uur) en ophalen van de spullen voor ons tekort is om de bestellingen tijdig klaar te krijgen ( tja, helaas nog steeds te weinig vrijwilligers) moeten we de tijd inkorten.

De wishlist dient vanaf heden in de oneven week uiterlijk dinsdag 24.00 uur binnen te zijn. Lijsten die daarna binnenkomen gaan mee in de volgende ronde.

Dank!
Team Animal Fellows